Binturong, tak to je určitě pádný důvod pro to, zůstat doma. Oni ti naši někteří lékaři mají ještě pořád jaksi zažité, to, co platilo před třiceti a více lety. Jakože když se to nepovede, tak se to prostě nepovede a za půl roku se na to "skočí " znovu a hned bude zaděláno,případně na to máme zbylých pětadvacet let, proto asi pořád ty převládající tendence opatrnou "těhuli" šoupnout do šuplíku k hysterkám.
Skutečnost je taková, že někomu trvá měsíce až roky(i díky věku), než znovu otěhotní a má na to v podstatě jen pár let(v polovině případů tak pět až deset)a nepodařenými pokusy se v tomto věku velmi ztrácí čas..a o IVF už vůbec nemluvím, tam jde dost často i o dost velké peníze.
Vždycky když mi někdo řekne formuli"těhotenství není němoc" a "ve středověku ženy okopávaly brambory", otvírá se mi, mírně řečeno, kudla v kapse.
Co tedy těhotenství je, když nemůžu třeba v osmém měsíci lyžovat, lítat letadlem, jezdit na kole, chodit po tůrách, konzumovat alkohol, kávu, hulit(já teda nehulím), jíst syrové maso, plesnivé sýry, spoustu různých bylinek a koření, snažit se jíst zdravě...musím POŘÁD CHODIT K LÉKAŘŮM na různá vyšetření, cukrovky, k obvoďákovi, zubaři, abych měla razítko v průkazce
Předchozí