Nechci tady moc otravovat, navíc v diskuzi, založené, pro zcela jiné téma(Binturong, fakt se omlouvám)...v podstatě to cítím stejně, že to je, jak sama píšeš trošku nebo moc :o)) hnusné...jenomže ...právě, to jenomže...zatím se ho zcela nic nedotklo...já musela řešit milion a jednu věc, s tím, jaký ten vztah vždy byl a je, tak zjistit těhotenství normálně, tak neváhám a ač nerada, jej ukončím, právě kvůli němu, abych mu nekomplikovala život a vše kolem...jenže to nešlo....moje zjištění, stádia těhotenství bylo teda pěkná rána mezi oči...jsem štastná, že je vše, jak je...protože tím, že jsem vůbec nic netušila, ale vůbec nic, tak jsem vesele se chodila bavit, kouřila, makala v práci, nešetřila se ani zbla...no, výsledkem je krásná, zdravá, donošená holčička, která mi jenom dělá radost...a tak si říkám - třeba věděla, proč se tak schovává, do doby, kdy už tady mezi námi musela zůstat :o))že se tak schovává třeba pro tu velikou radost, kterou přináší těm, co s ní mohou být a proč jí brát někoho dalšího, kdo, věřím, doufám, by tu radost měl také....a kdyby ne, tak prostě oznámeno to bylo-beru to jako vážnou věc, čímž bylo dejme tomu nějaké čestnosti, upřímnosti učiněno zadost a nelze li dál udržovat(s babičkou), z jakéhokoliv důvodu kontakt, tak v pořádku, ale povědomí zde je.
Předchozí