Limai, Ecim, Madelaine, Binturong...děkuji všem, i za názor, který je možná tvrdý(vlastně do nedávna jsem jej zastávala taky, ale čím je dcerka starší atd....)jen pro upřesnění - jeho maminka nečeká a nechce vnoučata od jeho přítelkyně, velice se nemají rády a jeho matka je poměrně neštastná z toho, s kým vztah má, protože vidí....tohle neříkám proto, že bych to věděla od něj, ale vím to úplně od jiných lidí, bohužel jsme se řízením osudu ocitli v okruhu lidí, které známe oba a prozrazení by bylo opravdu špatné....moc špatné....navíc, vycházím z jeho denodenních zpráv, jak se těší, jak máma bude štastná, ale že to ještě nejde, vycházím z toho, jak dcerka je v nejhezčím věku, vycházím z jeho nabídky, že kdyby cokoliv-kdybychom se s dcerkou ocitly na ulici(žiji u přítele, který ví, že děcko není jeho, dělali jsme testy DNA, chtěla jsem mít všechno čisté, když už těhot. bylo zjištěno tak, jak zjištěno bylo - pozdě), at mu ihned zavolám, a odveze nás k sobě domů-k matce...na to jsem mu vždy říkala, že toho se nechci dočkat, že vše by mělo být pozvolné, proto ted řeším vl. bydlení, samostatnost atd a mraky věcí....ale tuto nabídku mi zopakoval xkrát, čili musí mu, jako uvažujícímu člověku být jasné, že kdyby k tomu došlo, že bych mu musela volat, tak to udělám, protože jinou volbu bych neměla a to, myslím, by pro mamku byl větší šok, než to udělat jak jsem psala ve své prosbě o radu....Asi pletu páté přes deváté...každopádně ještě jednou děkuji za názory, nezlobte se na mě, vypadám asi vyčůraně, jako někdo kdo v tomto postupu vidí cestu k němu, ale vězte, že to jsem mohla udělat milionem a jedním způsobem....minimálně ještě před porodem, hrát na city, těhotná atd....Ted jsem celkem v pohodě, štastná, těší a baví mě dcera, nejsem na nikom zvláště moc závislá, jsou to jenom rozumové pochody, kdy si myslím, že příbuzní mají právo vědět, stejně, jako právo po svém s informacemi naložit....A krásný den přeji všem a děkuji ještě jedenkrát.
Předchozí