| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Poznatky prvomatky aneb abeceda dvanáctinedělí :o)

Taky nás to postihlo, a to jsem o tom věděla a podstivě jsem to hlídala (stalo se to kamarádce). Je velkou pravdou, že se o tom nikde nemluví a v porodnici Vám dokonce řeknou, že se tam holčičkám nemá vůbec sahat, jen omývat povrchně, což je samozřejmě kravina všech kravin, to zjistí každá pečlivá matka po první miminkovské stolici, která se dostane všude.
Nám se to stalo, když začala být malá bez plínek a já ji přestala hlídat v domění, že je na takovou příhodu už veliká, jsou jí dva roky. Jsme objednané k doktorce, ale moje tchýně mi teď poradila kvalitní měsíčkový olej a mazat a mazat. Tak to chci vyzkoušet, na zákrok máme jít až za měsíc a každému je určo jasné, že bych raději něco takového s malou neabsolvovala.~a~~e~ Asi by to opravdu chtělo zabojovat o větší osvětu, protože i na netu toho, kromě pár diskuzí zoufalých a zmatených maminek, moc není.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.