Jenom bych ráda něco podotkla k nevolnostem a rizikáči. Oni jsou totiž nevolnosti a nevolnosti. Já jsem měla rizikáč taky "pouze" kvůli nevolnostem a řekla jsem si o něj sama. Ale nakonec i doktor pochopil, že jsem si o něj neřekla jen tak pro nic za nic a o 14 dní později by mi ho sám napsal. Kvůli nevolnostem (několikrát za den, třeba i 5 krát) jsem zhubla 10 kilo a octla jsem se v nemocnici na kapačkách (tam mě konečně dali trochu do pořádku a pak už jsem zvracela "jen" 1-2 krát za den). V půlce 5. měsíce jsem konečně přestala zvracet a pomalu začala přibírat. Díky neomezeným vycházkám jsem se aspoň dostala ven. U silnějších nevolností si člověk nemůže naplánovat, kdy se půjde projít....Takže teď po těchto zkušenostech se už nedivím, že má někdo rizikáč kvůli nevolnostem.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.