Díky za článek, určitě z něj načerpám nějakou inspiraci. Mladší syn (11 měsíců) nosí látkovky a na rozdíl od svého staršího bratra rád chodí na nočník, k mému užasu pochopil, k čemu nočník je, a zatím velmi hezky spolupracuje. (Počítám ale s tím, že svůj kladný postoj k nočníku může kdykoli změnit.) Praktikuji jen některé prvky z BKM, protože ne všechny mi vyhovují. Nechci například dítě nechávat doma běhat s nahým zadečkem. Až budeme mít třetí miminko, tak bych s BKM ráda začala hned po narození a jsem moc zvědavá, jak to bude fungovat, protože u každého ze svých dětí jsem musela volit jiný postup.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.