Taky bych dneska se svým starším synkem dělala pár věcí jinak. Přes den byl po důsledném, ale nenásilném tréninku bez plen cca ve 2 letech a 4 měsících, na noc má papírovou plenku dodnes. Vymýšlím nenásilný a elegantní způsob, jak ho naučit se nepočurávat i v noci, nějak mi na to ale nezbývají síly. Děti se někdy několikrát za noc vzbudí, já také hodně špatně spím, a tak jsem kolikrát ráda, že jsem ráda. V pití ho omezovat nechci, budit ho v noci taky ne... uvidíme.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.