Ale ja netvrdim, ze bych si neprala, aby se zdrav. personal choval k pacientovi jako k cloveku. Ja jen rikam, ze kdyz to nejde, tak se mame ozvat. Porad je jeste videt, jak moc jeste lidi k doktorum pristupuji se svatou bazni. Urcity respekt je fajn, ale vseho moc skodi na obe strany. Ja osobne jsem mela konflikt ve zdravotnictvi (obecne, nejen porodnictvi) jen jednou, kdy jsem byla presvedcena na 100 pro o sve pravde. Jinak jsem se v mnoha a mnoha dalsich pripadech dokazala slusne dohodnout a dojit zaveru k oboustranne spokojenosti, kdyz se muj nazor s dr. ruznil. Zdaleka ne vzdy je to arogance dr., kdyz nechteji vyjit pacientovi vstric, dost casto je to blbost pacientu, kteri pozaduji nesmysly. Znam dost lidi, popisovanych vyse, kteri se nechaji od dr. deptat a ponizovat, znam dost takovych, kteri si na netu vyctou nesmysl a pak vsude prohlasuji, jaky je dr. idiot, protoze on to vi lip. Je to vzdy o komunikaci a o dvou stranach pohledu, takze to nikdy nebude optimalni, byt v nasem zdravotnictvi je pristup personalu casto fakt na
.