Me samozrejme teda nevadi, kdyz se dite obcas venku vycura, to je naprosto normalni. Ale obcuravat celou zoo mi prijde trochu mimo.
Jo, to je opravdu problem, kdyz vsechno zacnou obcuravat i tatinci a deti, ktere jsou absolutne schopny si na zachod dojit. Na podzim jsem byla v ostravske zoo a tam se primo na detskem hristi (!!!) vycural asi 8mi lety kluk. Pritom mohl popojit o 5 metru dale a vycurat se na strom za cestou, nebo o 20 metru dale zajit na zachod. To teda priznavam, radsi malinke ucurkavajici miminko nez tohle! Je to proste na nas maminkach, jak vychovame sve deti. A stejne tak je to i s pejsky.
Tady, kde bydlime, problemy s pejsky nemame, lide po nich z 90% sbiraji. Ja mam taky 2 pesany a taky po nich udrzuju cisto. Jo, curaji kolem, ale nenechavam je curat na hristich nebo na mistech, kde si deti hraji - od toho jsou voditka.
Ano, zabijim planetu jednorazovkami... zkusila jsem ekologicke splachovaci plinky, ale dcerka mela od tech kalhotek otlaceniny, takze zpatky k Pamperskam. Na latkovky nejsem - co se pouzije vody a energie na jejich prani mi prijde zhruba stejne jako ty Pampersky.
Předchozí