| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kdy bude zítra? Vnímání času u dětí

Tak já si myslím, že můj syn (3,5 let) výraz "pospěš si" chápe. Prostě si to přeloží jako "dělej teď věci rychle" a určitě dobře ví, co to znamená rychle. Ukazuje mi, jak rychle běhá, jak jeho autíčka jedou rychle, jak se umí oblíknout rychle....
Možná je to tím, že ho čas hodně zajímá. Už ve třech letech poznal na hodinách celou a půl a pořád se ptal kolik je hodin a kolik bylo před chvilkou a kolik bude za chvilku...
V pokojíčku se starší sestrou mají kalendář a ví, kolikátého ten den je, a že když včera bylo druhého, tak dnes je třetího... Dohodli se se setřičkou, že sudé dny vybírá kazetu na poslouchání ona a liché dny on. Taky ví, že když má 19. svátek, tak si ukazuje na kalendáři jaké dny ještě budou, než ten svátek bude mít.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 9-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.