hledám nejlépe aktivní maminku na mateřské, která by převzala mou štafetu - obchod v Praze a webové stránky Topkočárky.cz a hravezdrave.cz Oba dva obchody jsem vybudovala na mateřské a rodičovské dovolené při svých dvou dětech a postavila je na svých zkušenostech s nimi. Dnes bych se ráda zase věnovala své původní profesi. Sedět na dvou židlích jsem už zkoušela a opravdu to nejde, odnáší to mí nejmilejší. Jenže mi rve srdce zavřít něco co funguje, kde jsem vložila mnoho své energie a vybudovala dobrý pracovní tým. A tak si říkám, že by mohl přijít vhod nějaké další mamince, která nechce být jen doma s dětma, a to jako mé společnici nebo mé nástupnici.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.