| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ach jo, přenáším…

Margot, já si myslím, že rozhodnout by se měl každý za sebe a lékaři by mu měli poskytnout veškeré nezbytné informace. Tady se tohle moc nenosí, ale já jsem přesvědčená, že každý si je za své zdraví zodpovědný. Nemyslím, že je dobré nechat za sebe rozhodovat lékaře. Pak se stane přesně co vám neoficiálně nějaký porodník potvrdil. Věci se dělají jaksi pro jistotu a já ani nejsem přesvědčená, že je to lepší postup spíš je to tak zvykem a gynekologicko-porodnická společnost to tak doporučuje. Tudíž kdyby se porod nevyvolal a k něčemu došlo byl by to pro lékaře (i z právního hlediska) daleko větší problém, než když se porod vyvolá a nastanou nějaké komplikace. Já jsem si o porodech načetla spoustu informací jak ze zdrojů v ČR tak i ze zahraniční literatury a tam jsou na mnohé věci názory v příkrém rozporu s tím, co hlásá gynekologicko-porodnická společnost. Jak se říká, aby se v tom prase vyznalo, že?

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Před vložením příspěvku se musíte nejdříve přihlásit.
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.