Já jsem zase při porodu řvala: Kde je to dítě. A oni na mě volali: Nedávejte nohy k sobě. Nohy od sebe! Nohy od sebe! Hysterka nejsem, rodím ráda (fakt, mohla bych rodit pořád), svoje děti miluju. Myslím, že víš veliké HOUBY. Chápu, že projevy té paní na tebe nějak zapůsobily, ale je pitomost z toho cokoliv vyvozovat. Tím spíš je pitomost vyvozovat, že ty jsi nějaká celkově lepší, než ta paní.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.