Předjímám li neppatřičně, pak jste to tedy ironicky nemyslel. Je li to tak, pak je to tedy podle vás zázrak že to vím. Je mi líto že jsem vám křivdil a myslel si o vás že vůči mně používáte ironii. Teď již chápu že jste věřící člověk, a věříte že se stal zázrak. Nevím jakého jste vyznání, vím že lidé abrahamovských náboženství, buddhisté i hinduisté věří že zázraky se stávají a že jimi Bůh, bohové ev.bodhisattvové nebo arahanti obdarovávají ty v kterým se jim zalíbilo. Je li tomu tak, jsem zřejmě z vašeho pohledu zvláště vyznamenán.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.