Úžasný článek,také mne moc mrzí,že je tak malá informovanost,my jsme na BKM přišli skrze knihu Koncept Kontinua ,kniha mi jen zocelila mé pocity."Bezplenkovat"(samozřejmě s rez.plenkou)jsme začali od dvou měsíců .Někdo se tu ptal na smysl.Tedy pro mě to mělo jen samé plusy. - naprosto mi to ulehčovalo práci-přebalování,či převlékání z velké míry odpadlo,každý úspěch mě naplňoval obrovským štěstím a pýchou jak máme šikovné mimi
, miminko bylo evidentně v suchém a čistém spokojenější,nevím či i toto vyprazdňování mělo vliv na větříky,ale my skutečně neměly problém, kolem 9 měsíce si začal náš mrňousek říkat sám ee a v kombinaci se šátkováním a společném spinkáním v pelíšku si myslím,že naše miminko bylo a je šťastné. A všechny rady typu pooočkej holka ty si užiješ ,ohýbej proutek dokud je mladý já hážu za hlavu. Pro mne bylo a je nejdůležitější vidět jak to naše štěstí usíná šťastné a s úsměvem . A až přijde na svět bratříček či sestřička se vším tím,nad čím většina kroutí hlavou začneme už od narození