Bumbi, jsem to taky bojkotovala, v Praze jsem rodit nechtěla, jen jsem po nich chtěla předporodní kontroly. Do 40. týdne jsem byla u svého doktora. Ve 40. týdnu jsem zkusila Krč (tam spadám) a Vinohrady. Vyhodili mě z obou, z Krče dokonce primář. Chvilku jsem s nima diskutovala, ale jejich právní povědomí je skutečně nulové :D Zato jsem si vyslechla něco o nezodpovědných matkách.. Naštěstí jsem ve 40. týdnu porodila a nemusela jsem to řešit. Takže se na to připrav.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.