Já jsem zase dlouho studovala (2 různé obory), těsně před třicítkou jsem se vdala, pořídili jsme si jedno vlastní a dvě přijaté děti a teď mi je za pár roků čtyřicet. Strašně rádi bychom si pořídili ještě jedno dítko "z vlastních zdrojů", ale řeším časovou pastičku: naše děti jsou ještě malé a pořídit si do toho další je vstupenkou do blázince X každý rok, možná i měsíc, se snižuje šance, že se podaří počít (a porodit zdravé) dítě. A to je teď dilema, tik...tak...tik...tak...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.