| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Extrémní stydlivost: proč vzniká?

Trochu odbočím.
Byla jsem na očkování se synem u pediatra, lékařky. Přestěhovali jsme se do jiného města, tak syn byl u ní poprvé.
Paní doktorka mu řekla, že už ho rovnou prohlédne, tedy nastala klasika: oči, sluch, rovná záda apod. Potom mu řekla ať se svlékne, že mu vyšetří břicho. Mezitím se mne začala sestřička vyptávat na různé věci, tak jsem ztratila syna z očí. Najednou mi doktorka dost důrazně vytkla, že s tou synovou předkožkou už musíme něco dělat. Syn seděl celý červený na lehátku a nevěděl kam s očima. Bylo mu hrozně trapně a já se v tu chvíli nezmohla na žádnou asertivní reakci. Potom před ním začala řešit jaký zákrok se zvolí atd... Nakonec měla ještě poznámky typu: když se kluci snaží, pomůžou si sami apod...

Syn po odchodu z ordinace, prohlásil, že je blbá a že už k ní nechce.
Což je v našem městě docela problém, pediatři jsou tu dva a z velkého nadbytku dětí není možné dostat se k druhému.

Navíc podle nejnovějších výzkumů, se doporučuje se slepenou předkožkou nic nedělat, tím jak klukům penis roste, se problém sám vyřeší, také masturbace a pohl.styk tomu potom dost pomůžou.
Nutnost řešit slepenou předkožku se doporučuje pouze v případě zánětu. Navíc by se měl tento problém řešit s dětským chirurgem, rozhodně nepřísluší odlepování pediatrům. Bohužel naše mudra je ze staré školy a bojím se, že ji nějaké nejnovější výzkumy moc nezajímají.
Já jsem zdravotní sestra a trendy si docela sleduji, taky ale dám na obyčejný selkský rozum a intuici.

Prostě mě dost naštvalo, že synovi bez nějakého upozornění stáhla trenýrky a kontrolovala penis. Neumím si představit jak by mi v deseti bylo, kdyby pediatr chlap, mi z ničeho nic sahal do rozkroku....~a~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 0+8= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.