| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Extrémní stydlivost: proč vzniká?

Jakube, já si myslím, že lidé masturbují prostě proto, že si tím uspokojují svoji biologickou potřebu. Kdyby Bůh nechtěl, aby lidé masturbovali, nedal by jim taková těla, která jim umožňují zažívat sexuální rozkoš už v dětském věku.

Kdyby mi někdo vykládal o tom, že své potřeby nemám uspokojovat, cítila bych k tomu člověku velikou nenávist. Brala bych to jako určitou formu sexuálního násilí, kterou na mě páchá, jako nehorázný zásah do mého soukromí. Už jsem zde v diskusi psala, že jsem přesvědčená o tom, že lidé, kteří dětem vykládají, že mají své potřeby potlačovat (nebo si dokonce vymýšlejí všelijaké šílené historky, aby děti vystrašili), se na dětí dopouštějí zla srovnatelného se sexuálním zneužíváím. A trvám na tom. Kde se v těch dospělých bere potřeba takto ubližovat dětem, které se nemohou bránit?

O co vlastně těmto lidem jde? Aby děti nemasturbovaly vůbec? Nebo masturbovaly méně? A připadaly si přitom provinilé, vadné a úchylné? Dovedeš si vůbec představit, jak je to může poznamenat a učinit celoživotně nešťastnými? Že takto poznamenané děti pak třeba nejsou schopné navázat žádný partnerský vztah a pokud ho navážou, tak se v něm trápí ony i jejich partner?

Kdyby mi někdo tvrdil, že nemasturbuje, tak si budu buď myslet, že lže, nebo že má nějaký závažný zdravotní problém. Nic takového bych od svého partnera nechtěla, na to ho mám příliš ráda.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.