Mně přijde naopak velmi bezcitné, sobecké a zlé po někom chtít, aby své potřeby potlačoval. Jsem si jistá tím, že ten, kdo své potřeby potlačuje, si dříve nebo později přivodí fyzické i psychické problémy.
Jak bys tedy řešil situaci, kdy partneři mají rozdílné sexuální potřeby a ten méně náruživý odmítá tomu náruživějšímu vyjít vstříc? Je nutné, aby se ten náruživější trápil potlačováním své přirozené touhy? Já se domnívám, že nikoli.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.