| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dětské manželky

" Ale ty podmínky někdo i dost uměle udržuje (viz. např. rady starších) a pro tohle "donucování" pochopení mít nemusím."

Horamo, ty podmínky jsou udržovány především totální zaostalostí všech, včtně oněch děvčat, naprostou neexistencí ničeho, co známe z našich podmínek.

"Pokud to považuješ za zbytečné, je pravda zbytečné i vášnivě tento názor obhajovat"

Proč? Jednak je diskuse zajímavá a jednak, pokud s ostatními nesouhlasím, tak mám jen mlčet?

"Vím, jaká jsem byla ve dvanácti, dokážu si zhruba představit, jaký šok by pro mě byl stát se v tu chvíli "dětskou nevěstou". "

Já si to taky dokážu představit. Myslím, že být mi 13, sedět na hromadě prachu, bydlet v chatrči, oblékat se do hader, mít x-krát do týdne hlad, nechodit do školy, protože na to prostě nejsou peníze a případně ani ta škola, žádná zdravotní péče, všichni kolem jsou na tom jako já, tak varianta vdát se je prostě celkem přijatelná.

Když změníš to kolem, tak ty holky do těch škol chodit posléze začnou, protže jednak to bude potřeba a jednak to bude možné.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.