| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Své první dítě bych měla maximálně ve třiceti, i kdybych se měla hádat s tchýní o koupelnu

No vidis, ja jsem asi ta typicka zenska, proti ktere ve svem clanku brojis....;-). Je mi temer 33 let a az ted jsem se citila zrala na dite. I kdyz uprimne receno, kdyby manzel tak moc nenalehal, tak bych asi jeste klidne par let pockala. Ja zase absolutne nerozumim tobe. Osobne si myslim, ze ve 26 letech je proste moc brzo na to byt 2-nasobnou mamou. Co jsi v zivote zazila? Kde jsi byla? Jak moc mas rozjetou karieru? Ja osobne jsem vystudovala vysokou, pak sla pracovat. Moje kariera je casove velmi narocna, ale je pro me mym konickem. Pak jsem pri praci studovala MBA. Pak jsem opet budovala "karieru". Mezitim jsem stacila sjezdit svet, vysplhat se na nekolik hor (muj obrovsky konicek), zila jsem v nekolika zemich, mluvim plynne 5 jazyky. To vsechno bych proste s detmi zvladnout nemohla. Takova je realita.... Nelituji ani vterinku, ze jsem se tak rozhodla. Na moji dcerku, kterou cekam v prosinci se velmi tesim. Bude to nova kapitola v mem zivote. Ale urcite ne posledni a ta jedina.... Nekritizuji te. Jen ti davam pohled zeny na druhe strane barikady. A ja si myslim, ze je dobre, ze ne vsechny zeny jsou stejne. Proste jsme ruzni lide a mame jine ambice v zivote. Dulezite je, ze ty jsi se svym ziovtem spokojena....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.