a lezla jsem pomalu do puberty, často jsem si plánovala jaké to bude až budu dospělá. První dítě jsem si "naplánovala" na 22-23 let. To mi přišlo ideální. A realita. Začala jsem studovat na VŠ a končila když mi bylo 24. Jít rovnou ze školy na mateřskou mi nepřijde zrovna dvakrát zodpovědné, pokud teda nemáte chlapa, který uživí celou rodinu i když už budou děti větší a maminka doma, protože nesežene práci. První dítě se mi narodilo v 29, druhé v 31. A je nám všem fajn. Jo chtěla jsem děti dříve, ale za jakou cenu bych je měla, do jakých podmínek bych je přivedla. Život je o kompromisu. Nestačí si říct: já chci dítě a hotovo a tak ho mít budu a nějak bude.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.