| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Své první dítě bych měla maximálně ve třiceti, i kdybych se měla hádat s tchýní o koupelnu

No já za sebe říkám, že pro mě by ta třicítka byla nejkrajnější hranicí, protože pak bych se bála, že nebudu moct otěhotnět a taky by mě znervózňovalo, že jsem starší rodič. Ten strach by byl pro mě horší, než to finanční zajištění, ale uznávám, že každá to máme nastavené jinak, takže nikdo nemá právo odsuzovat starší maminky, na druhou stranu si myslím, že pro společnost a vůbec celkově je lepší, když ženy rodí spíše v mladším věku, mezi dvacítkou a třicítkou, říkají to i lékaři a domnívám se, že člověk by se měl řídit především přírodou a ne tlaky společnosti, která dnes i od žen požaduje aby byly výkonné v práci, aby přinášely výplatu pomalu jako manžel, aby svým dětem zajistily to a tamto, i když se nejedná o životně důležité věci. Na druhou stranu chápu, že matky dnes nechtějí, aby jejich děti byly outsideři, takže se snaží dětem zajistit lepší, značkové oblečení, luxusní mobil a tak...ne ale všechny...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.