Nedalo mi to a zběžně jsem projela tyto stránky
Není to zas tak zlé.
Například s tímto:
"Ahoj. Zakládám toto vlákno, protože si myslím, že podobné zážitky má většina z nás.
No, dnes jsem byla s přítelem v pražské ZOO. Dali jsme si oběd v jedné z restaurací. Všude bylo plno mamin s dětmi a já byla na sebe celkem hrdá, že jsem neměla s zádnou z nich sebemenší problém. No ALE... Vedl u stolu seděly dvě maminy s celkem 4 kusy nevychovanch fakanů. Nejstarší z nich mi strčil hlavu téměř do talíře. Naštěstí okamžitě zareagoval na mé "zmizni". Uječení byli všichni, tedy pardon, hyperaktivní... Matky je ani nenapomenuli-a to nejstaršímu 8 let 100% už bylo...
Hovor matek nasvědčoval o deficitu IQ. Poslouchat jsem je opravdu nechtěla, ale na vybranou jsem ndostala. To, co následovalo mne ale ještě víc překvapilo.
Jedna z těch dvou kvočen vytáhla na STŮL mimino a na férovku cca 2 metry od našich talířů jej začla přebalovat a utírat mu podělanou prdel. Upozorňuji, že 10 metrů od restaurace je bezbariérové WC s přebalovacím pultem-naprosto čisté, byla jsem tam. Věci a děti s sebou vláčet nemusela, tu chvíli by jí je ta druhá kvočna pohlídat snad zvládla... Lososa jsem nedojedla. Co na to říci? Jsem mimo já či ona?"
zcela souhlasím...
Nejsem nijak cimprlich, ale fakt si dávám zatracenýho majzla (protože své dítě od malička všude tahám s sebou), abych nebyla neomalená takovým tím způsobem JÁ JSEM MATKA, A KDO JE VÍC?!?!?! (popř. později: NÁŠ PEPÍČEK MÁ VOLNOU VÝCHOVU, PANI, NEBUDEME HO STRESOVAT NAPOMÍNÁNÍM...), ale bohužel vidím okolo sebe opravdu miliony zcela bezohledných slepic...
Pak je mi opravdu trapně a mám tendence se 10x omlouvat, když potřebuju pomoct s kočárkem nebo roční syn hlasitě povídá v nějakém interiéru atd., protože se mezi tuto většinu řadím, přičemž nechci