Omlouvám se, ale po přečtení Vašeho článku jsem už definitivně ztratila odvahu číst názory a proto už nebudu tady do té diskuse chodit. Není to asi zodpovědné, napsat článek a zdrhnout, ale opravdu už nechci. Všem děkuji za názory a pokud tady někdo něco napíše, prosím, ať už to neadresuje mně. Navíc také už moc nedisponuji volným časem potřebným k psaní odpovědí. Článek vyzněl jinak, než jsem myslela, byl nešťastné podaný a mnoho lidí jsem pobouřila. Nemyslím si však, že jsem natolik nedospělá, že je nesprávné mít v mém případě děti (nebo jak jste to myslela). Děkuji, Alena
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.