Nejspis jde mila autorko o to,ze ty bezdetne tricatnice prave nechteji,aby skoncili jen u takoveho bytecku jako mate vy. Zcela urcite velka cast z nich ma vetsi ambice nez vy, treba by chteli samostatnou vilku, kterou by prave s nikym sdilet nemuseli a uzivali si tak dnes cenneho soukromi. A hlavne by se o ni sami zaslouzili a nemuseli se sami pred sebou i pred ostatnimi lidmi stydet, ze jsou na nekom (na rodicich) zavisli,ale ze se dokazi o rodinu postarat sami jako dospeli lide. Vlastnit byt v domku s nekym dalsim a vubec ho od rodicu dostat je druha jakost bydleni. Tricatnice chteji prvni jakost:)a samostatnost. Ale nerekla bych,ze je hlavni duvod ve financich,to si myslite prave jen vy, ktera se citite na svuj vek nebo starsi. Dneska totiz nekteri lide starnou psychicky i fyzicky o dost pomaleji nez zbytek, protoze spousta z nich vede prave ve 30 zajimavy zivot se super zajmy (napr. cestovani)nebo se zajimavou praci, do ktereho zas tak nutne rychle nikoho dalsiho nepotrebuji, a hlavne se citi diky svemu zpusobu zivota a mysleni mladsi nez doopravdy jsou - nu a sama rikate, kdo by si porizoval dite ve 20? Ja si ho poridila,kdyz jsem se citila na 23 a pritom mi bylo uz 30:) a stale si myslim,ze bych klidne mohla pockat
, dnes je mi pres 30 a kdo me nezna,tak si mysli,ze jsem cerstva absolventka VS a samozrejme se hrozne divi,ze uz mam dite :) Citim se opravdu mladsi nez pred 10 lety schvacena studiem a nemit dite,tak to pekne roztacim i ted. Zdar tricatnicim