No, zajištění rodiny mužem je přežitek. Ženy dlouho bojovaly za možnost pracovat, vydělávat peníze a nebýt závislá jen na penězích od muže. Ono to pak totiž taky dopadalo tak, že chlap byl v rodině pánem a žena jeho služka. Takže já bych to brala tak, že jsme si rovnoprávní a jediné, co chlap nemůže, je porodit a kojit dítě. Žena ho zase nemůže zplodit. Jinak všechno může i ten druhý. A o domácnost by se měli podělit. Když já vařím, ty můžeš posekat trávu. když já zašívám, ty udělej něco jiného.
Je dobře, že jsi článek napsala, a zrovna takhle. Aspoň si vyměníme a vytříbíme názory.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.