Měla jsem prvního syna v 17 a druhého v 19 mezi tím jsem se vdala neměli jsme nic jen byt po jeho otci a stěhovala jsem se do stokilometrů vzdáleného města kde jsem neznala nikoho .Manželství nevydrželo já jsem zůstala a pořídila jsem si dalšího syna ve 23 a znovu jsem se vdala .Vzala jsem si chlapa na kterýho se můžu spolehnout a můžu se o něj opřít minulý rok jsem si k těm třem klukům pořídila holčičku a jsem strašně štastná .Tím chci říct že tím že jsem si pořídila děti takto brzo nelituji a protože mohu posoudit jaký to je mít dítě ve 20 a pomalu ve 40 . Ve 20 máte lehčí přístup ke všemu a ve 40 víte co Vás čeká a vychutnáváte vše co jde .Ano mám znamé které ve 30 děti mít nechtějí že mají čas, možná ano, ale aby se dožily vnoučat ......
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.