Určitě jste článek nepřehnala a neomlouvejte se, zvláště těm, co tu tak emotivně a vulgárně reagují. Na svůj názor máte právo a mnohdy je upřímné nebo "společensky upřímné" vyjadřování právě takto kritizováno. Na tomto serveru se bohužel vyskytují právě většinou takové maminky, které jsou strašně chytré, znalé a názorově vyrovnané, bohužel však jsou to většinou hrdinky od klávesnice a doma to pak vypadá poněkud jinak.
My máme s ženou dvě děti, 1 a 4 roky a ženě je 28. Takže buďte klidná, je to normální a vyhovuje to nám oběma. Žena je ráda, že oproti svým býv. spolužačkám a kamarádkám to "už má za sebou" a teď už se může těšit na to, až budou děti větší a ve škole a bude mít víc klidu, já jsem zase rád, že jsme nedopadli jako mí rodiče, kteří jsou díky 2. manželství obou věkově o generaci starší než její rodiče. Určitě je pro děti lepší mít rodiče věkově blíž.
Jedinou nevýhodu spatřuji v tom, že jsme opravdu mohli oba pár let vydělávat a mít více financí do začátku bydlení a že by třeba člověk pak děti začal vychovávat "zkušenější" ale jinak mi to příjde, že je to tak dobře.
Takže stůjte si za svým názorem a nenechte se zviklat některými "pipkovskými" názory.
Předchozí