Vazena pisatelko,
nechapu smysl Vaseho clanku. Uz jen slovni zasoba ukazuje miru Vasi vzdelanosti, nechapu co je Vam nejasneho na tom, ze malokdo chce dite ve 23 letech... to je vek ve kterem lide dostuduji vysokou skolu. A nikdo nechodil 5 let na vysokou skolu, aby pak prisel o praxi... to by se tam tech 5 let drel uplne zbytecne, vite. Z okoli mych spoluzacek ze zakladni i stredni skoly mely deti ve veku pod 25 let skutecne ty nejlbejsi {nejhorsi znamky ve skole mely]. Dalsi vec je, ze mit dite treba v tech 23 letech opravdu vyzaduje nejake financni zazemi a ne kazdy bydli na venkove, kde postaveni baraku neni (v porovnani s velkomestem) az takovy problem. Ja mela dite pozde ale ted uz nemusim resit vubec nic, muzu zapsat dcerku na vsechny krouzky ktere si umanu. Vy sice mate kde bydlet, ale co platba za ruzna ockovani, plavani, anglictina, nemcina, tancovani atd. Kdyz vidim nektere nezajistene matky v mem okoli, jak mi akorat zavidi a neustale zehraji ze nejsou financne zajistene, deti nevzali do statni skolky {byt jim uz davno byly 3 roky] a tak musi platit mesicne 8,5 tisic za soukromou skolku, aby mely tedy dite kam odlozit a mohly jit vydelavat.. pekne dekuji. A to ani nechci domyslet jak to bude ve skole, kde jsou cim dal vice videt socialni rozdily, deti si noseji do skoly drahe veci a kdo toto nema, je proste chudak....deti jsou krute a takovym outsiderum to daji "pekne sezrat". Takze abych to shrnula, to ze ma nekdo kde bydlet neni vubec urcujici - mimochodem, jak Vy pisatelko hodlate zabezpecit Vase deti - take kazdemu postavite domek, jako to udelali Vasi rodice. Pochybuji o tom, s platem v nemocnici asi tezko, ze.. Ja bych teda NIKDY NEMENILA. A ty uhonene 20 lete matky bez vzdelani, jejichz jedinou praxi je ze pred otehotnenim delali nekde servirky a v 30 letech berou nejhorsi praci, tak ty mi opravdu prijdou jako padle na hlavu. Ale kazdy jsme jinak vychovany. Ja jsem vychovana ve smyslu zit si, na kolik mi kapsa staci, nikdo mi opravdu nikdy nic nedal {ani manzelovi ne] a tak nemusime byt ani nikomu za nic vdecni a muzeme si zit tak, jak se libi nam. Pekny vecer vsem.
Předchozí