..Můj příběh je tak trochu retro.Je mi 57,vdávala jsem se v 17 a měla dceru 2 měsíce po svadbě,ve 23 se mi narodil syn.Se stejně starým manželem jsme se v 31 rozvedli-každý z nás dospěl jiným směrem.Z mého pohledu tehdy mladá jsem měla život před sebou,děti 13a6 a ve věku dnešních maminek jsem si mohla začít žít bez plenek -nelituji,představa potíží přechodu ve 40 a do toho mít doma desetiletého nastávajícího puberťáka -děsivá!V té době jsem si začala na víkend půjčovat vnoučky a ráda jsem je vracela na to mé síly tak akorát stačily s pozdravem ,,mladá,,babička
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.