Píšu tady můj názor: Je mi 27, jsem 6let vdaná, manželovi je 31. Máme 2 děti 4letého syna a 7měsíčmí dcerku a NEMĚNILI BYCHOM ANI NÁHODOU!!! Na začátku jsme se oba shodli na tom, že nám přijde, že je lepší, když mají děti mladší rodiče a šli jsme do toho. Taky jsem chvíli nemohla otěhotnět, jednou jsem dokonce potratila, takže všem kdo chtějí mít dětičky a nejde jim to MOC DRŽÍM PALEČKY! Ale také znám na druhou stranu i jednu "holku", dnes je jí 32 a od chvíle co ji znám (je to již 12!!! let) mluví o miminku, avšak se svým se přítelem stále ještě dnes ženou za kariérou a zajištěním (v porovnání s námi jsou zajištění až až!) To nechápu!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.