| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Své první dítě bych měla maximálně ve třiceti, i kdybych se měla hádat s tchýní o koupelnu

neprečítala som naprosto všetko, ale k Tvojej omluve som sa dočetla.

Pozri, na jednej strane sa snažím pochopiť, ako si to myslela.

Na strane druhej...áno, aj o mne si niektoré typy ako Ty mysleli to, čo Ty.

Bez toho, že by tušili, vedeli (a vobec, prečo by som niekomu mala niečo vysvetľovať že?).

Takže som bola kariéristka, čo si užívala atd. atd.

Že som nemohla otehotnieť, potratila a prvého syna sa dočkala až tesne pred 32-kou po MNOHÝCH ROKOCH snahy, to som si naozaj na čelo lepiť nemienila.

Btw, druhého syna mám prirodzene a na prvý šup. Vo svojom "starom" veku.

Dovolím si povedať, že mám mnohdy viac energie vo svojich 36-tich rokoch, než kdejaká 25-ročná.

Mám hyperaktívne deti, ktoré mi nedovolia "zlenivieť". U toho mám kopu činností pracovných i zájmových.

Práve včera som zumbovala medzi mladými holkami a polovinu z nich by nenapadlo, že som matka dvoch malých detí:-) A že u toho mám energiu aj na taký výdaj športový:-)))

Chcem tým povedať len to, že poznám kopu starých-mladých a mladých-starých. To nie je úplne o veku, to je o postoji k životu, náhladu na život.

Som o kus staršia, takže ma život už naučil, že nemám súdiť, pokiaľ do niečoho nevidím.

Ono tých, čo deti fakt nechcú je myslím minimum....

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.