Cca před 14 dny měl syn (tehdy 5 týdnů) asi týden trvající vyrážku po celém tělíčku, zejména na hlavičce, hrudníku, rukách a zádech bez teplot a jiných příznaků. Projevovala se zarudlými skvrnami a na nich drobnými pupínky. Lékařka viděla odeznívající příznaky a označila je za neškodnou seborheickou dermatitidu nebo alergickou vyrážku.
Nyní se mi objevila vyrážka (několik pupínků) v podpaží. Nejsou svědivé a nemám žádné další příznaky. Netrpím na alergie a prodělala jsem běžné dětské nemoci.
Napadlo mě, zda se u syna nemohlo jednat o nějakou dětskou nemoc (spála, spalničky, příušnice, zarděnky), která se přenesla na mě?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.