| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku S kočárkem na nákup?

Taky synovi dávám rohlík při nákupu, protože pravidelně jak vidí pečivo, i kdyby byl najezený k prasknutí, začne vyvádět a chce papů. Dělám to tak, že mu ulomím jen půlku a půlku nechám v sáčku, aby bylo evidentní, že rohlík kupuju. Půlka mu vždycky stačí a pokladní si snadno domyslí, že má načatý rohlík započítat.
Ale byla jsem už svědkem komentáře jedné nevraživé důchodkyně co naskladňovala zboží do regálu, jak si chladila žáhu na matkách co "kradou" rohlíky. Syn tehdy žádný rohlík neměl, ale paní to říkala tak adresně propichujíce mě jedovatým pohledem až mi z ní zatrnulo. Asi by ta bába byla raději, kdyby dítě vřískalo na celý obchod a každý se za námi udiveně ohlížel:-)) Já nevím, už jste si všimli, jak po vás lidi koukají, když vám pláče dítě? Moc pochopení v těch pohledech není, vesměs je nich opovržení, tak mi to aspoň připadá. Snad jen matky malých dětí mají v oku slitování...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.