ANO, me takto asi pred 7mi lety oznacila prodavacka v prodejne za zlodejku. Nemela jsem kosik, pravda. Bylo pred Vanocemi a byl to maly obchod-hracky a papirnictvi. Pritocila se ke me prodavacka a rekla mi, potichu a taktne: "Ja jsem vas videla, jak si to strkate do kapsy." Ja byla uplne vyjevena, co se deje, prede mnou fronta lidi, uplne zmatene jsem ji ukazala, ze v kapsach nic nemam - vytahla jsem kapsy z bundy ven, fakt tam nic nebylo. Nasledovalo "Ale ja jsem Vas stejne videla. Vzala jste jmenovky na darky." Ja na to, ze fakt neee, ze jsem nic nevzala (byla jsem tak v soku a tehdy takove "tele", ze se mi klepal hlas placem, jake to bylo ponizeni). Ona mi pak rekla neco ve smyslu, ze me STEJNE videla a ze uz to NECHCE rozmazavat, at do te prodejny uz nikdy nechodim. Uplne ruda jsem vysla ven, slzy jak hrachy. Venku jsem si to prebrala, straslive me to nastvalo a zavolala jsem na 158, stylem "Dobry den, tady papirnictvi (nazev), mame tu zlodejku, dojedte". Policajti tam byli za dve minuty. Rekla jsem, presne co se mi stalo, ze me prodavacka podezriva z kradeze, ze jsem nic nevzala a ze se citim urazena, ponizena, ze mi zakazali vstup do prodejny a podobne. Policiste sli se mnou zpatky. S prodavackou jsme sli do kancelare, rekla jim i svou verzi. Dulezite bylo, ze jsem jim rekla, ze jsem ji kapsy ukazala a nic tam nebylo, coz ona uznala. Rekli, ze ONA na to nemela narok, chtit to po me (ukazat kapsy) a ptali se me, jakou mam ted ja predstavu. Tak jsem rekla, ze vzhledem k tomu, ze to pani rekla celkem taktne a ne pred celou prodejnou, tak ze bych pozadovala od ni omluvu z oci do oci a taky "prislib", ze do obchodu muzu chodit i nadale (ne ze bych o to stala, ale fakt jsem nechtela, abych se dostala do situace, ze tam nekdy vejdu z kamaradkou a ona na me bude kricet, ze jsem ta zlodejka). Prodavacka se rozbrecela - ze je pred Vanocemi, ze toho ma hodne, ze si myslela ze videla...., ze je prepracovana"... Omluvila se mi a bylo. Policajti v pohode, nenadavali kvuli tomu, ze jsem je vytahla kvuli kravine. Myslim ze to bylo poprve v zivote, co jsem si uhajila sva prava, i kdyz takhle kostrbate.
Předchozí