Sama řídím kočárek, někde mě do obchodu nepustí, tak tam nejdu.. Ale jak už jsem zaregistrovala, proč vlastně nechtějí pustit s kočárkem? - Sedící dítko sedí v kočárku a shazuje věci z regálu, maminka na to nic neříká a vesele si nakupuje dál, pak je plno případů kdy dítě si ukládá zboží do kočárku a nikdo to nezaplatí(bez vědomí maminky) ale jsou i maminky, co takhle kradou - kočárek je dobrá skrýš.. mám známou v malé samoobsluze a ta může vydat román na Téma kočárky v obchodě..Co maminky dokáží s kočárkem.Se pak ani nedivím prodavačkám,že kočár nevidí rádi..
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.