| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Maminečka, včera som začala písať, potom to zmázla..a dnes si to rozmyslela. Napíšem. Preto, aby si videla, že všetko nemusí byť len čiernobiele.

Moj ex je bisexuál. Hneď na začiatok podotýkam, jeho orientácia nebola dovodom našeho rozchodu, o jeho orientácii som vedela po troch mesiacoch chodenia. Nevadilo mi to a nevadí. Vadia mi na ňom úúúplne iné veci.

Každopádne, Tvoj partner nemusí byť nutne gay. Može byť len viac či menej bisexuálne orientovaný. Záleží. Na Tvojom mieste by som sa s ním snažila porozprávať bez zbytočných scén a odsudzovania. Jedine tak sa dozvieš, ako to s ním je. Vieš, mojho exa partnerky predo mnou o jeho orientácii nevedeli a som nastopro presvedčená, že o nej nevie ani jeho momentálna partnerka. A taktiež by mohla nájsť jeho inzerát alebo niečo také a taktiež by jej mohol tvrdiť, jak som ja divná s divnými sex. praktikami a že to bol moj popud..chápeš.

V prvom rade, nadýchni sa a v sebe si srovnaj, či by si vobec niečo také bola schopná prekusnúť. A až potom, čo budeš vedieť, aký máš definitívny postoj k tomu Ty, až potom sa o tom rozprávaj s ním a vyvodzuj závery.

Sama vravíš, že je dobrý otec rodiny. Moj ex dobrým otcom nebol atd. Keby bol, sme spolu doteraz. Dokonca som ja s veľmi silným sex. pudom, jeho orientácia na náš sex. život nemala prachžiadny vplyv - klapalo to a intenzívne aj v tejto oblasti.
Neklapalo to ovšem inde (zdorazňujem to preto, aby si fakt videla, že rozvod nebol dosledok toho, že je bi, ale iných vecí).

Je mnoho žien, čo toto proste "neskousnou"..ja poznám mnoho "víkendových" pařmenov z Géčka (chodila som sa tam baviť, je tam fajn zábava, mala som tam kamošky a kamošov - niektorých doteraz), ktorí sú ženatí, majú deti a tam existujú s chlapmi...ženám to taja..a nie sú "čistí" gayovia...

Myslím, že je lepšie, ak majú dvaja jasno, než takéto tajenie zo strachu, čo ten druhý na to.

Držím palce, aby si si sama v sebe urobila jasno a aby ste si potažmo urobili jasno medzi sebou. Aby to dopadlo čo najlepšie pre vás dvoch.

Písala som to tu preto, lebo holky písali len zážitky a skúsenosti s gayom, takáto skúsenosť ako som mala ja, tu chýbala a Ty ju tiež potrebuješ vedieť pre ucelenejší pohľad na vec.

Proste nič nemusí byť čiernobiele. Drž sa holka, verím, že to všetko je pre Teba šok.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.