Nemám tušení, jak je to s oxytocinem. Ze zkušeností od Apolináře bych skoro řekla, že tedy nějakou tu indikaci bude mít asi tak sto procent rodících matek. Alespoň mě nikdo nevysvětloval, proč mi ho dávají.
Svým příspěvkem jsem chtěla vyjádřit to, že nemocnice má svoje vnitřní předpisy, kterými se lékaři musí řídit a pokud odporují přání matky, mělo by to být zdokumentováno. Je mi líto, že se mi to nepodařilo.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.