Když si ale vzpomenu na svůj porod, hlavně konec druhé doby porodní, neměla jsem sílu na nic jiného než jednoslovné odpovědi. "Moje" porodní asistentka mi osobně dost sedla a navíc jsme měly dost času probrat moje představy o porodu předem. Naprosto samozřejmě se mě na všechno ptala. Přesto se mi pokusila vnutit zbytečný nástřih prostě proto, že spěchala domů (měla asi půl hodiny po službě). Náš rozhovor vypadal asi takto: Ona: Přejete si udělat nástřih? Já: Ne. Ona: Ale bude to trvat dýl (trochu vydírání) Já: Nechci. Ona: Dobře (maličko nakvašeně)
Porodila jsem do minuty po tomto rozhovoru. Bez poranění. Trochu hloupé je, že když vám zdravotnický personál tvrdí, že se neobejdete bez určitého zásahu, bohužel to nemusí být čistá pravda, ale účelová manipulace. To je podle mě jádrem pudla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.