JanaH
asi jsi rodila v jiné Jilemnici než já
Jilemnice 2007 a 2010. Pokaždé dítě odnešeno na novorozenecké. Poprvé ho rychla zabalili a přiložili asi tak na minutu v jiné místnosti, pak odnešeno neznámo kam bez informací. Možná i proto jsem měla takové problémy s kojením a nástupem laktace, kdo ví.
Podruhé zabalili a přiložili skoro hned na sále a pak jsme si pobyli spolu (měla jsem i v por. plánu nikam neodnášet dítě), což bylo super, ale pak že ho jen rychle vykoupou. Tak jsem svolila s tím, že chci dítě hned nato přinést na pokoj, no a kdepak zase skončilo, na oblíbeném novorozeneckém. Je fakt, že když jsem si pak šla o ně žádat, tak je vydaly, nebylo třeba se asertivně rvát
, ale tyhle tanečky mi přišly tak zbytečné....Jinak si na chování sester taky nemohu stěžovat, všechny jsou ochotné, milé atak, ale jedou konzervativní zajetou rutinu, coýž mi na Jilemnici vadí.
To je podle mě taková klasika českých porodnic, je to jak ruská ruleta, záleží koho zrovna vyfasujete, není žádná jistota, že to proběhne, jak si člověk třeba i předem dohodně....