no tak to je opravdu článek "na úrovni" :o)). ale kdo chce kam, pomozme mu tam,že? Já si myslím, že kdyby na každý požadavek personálu, řekla rodička : nenene, já to chci takhle, protože tak je to rozhodně lepší, tak i sebehodnější (většinou trochu utahaný )lékař či sestra by z ní brzy "vyskočili z kůže" :o)). asertivita ano, ale ne cílená buzerace zdravotnického personálu :o)). by mě zajímalo, co autorka dělá za povolání....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.