A myslíte, že je normální, že mi nedali najíst od 6h do 20h a napít za celý den jen 1dcl hnusnýho čaje po douškách
Víte jakmi bylo můj první porod....tohle byl ten nejhnusnější zážitek co z tý nemocnice mám a pamatuju si přesně to příšerný chování personálu.......v půlce dne mi bylo blbě od žaludku jsem zvyklá pravidelně jíst....a pít.... a na konci dne jsem padala na hubu únavou z hladu...
nejsem,žádný fanatik....ale půlku věcí mi prostě vadí.....a nesnáším, když mám hlad!!!!!snídám do 10minut po té co se probudím...svačím.....a podobně....
A nesnáším, když na mě někdo kdo mě držel hlady ječí, že netlačím, že musím mít síly dost a podobný kecy....když mám hlad jak vlk....jsem z toho nervozní....mám žízeň.....a mám ještě něco dělat....
Prostě tohle by se mělo nějak vyřešit.....jídlo a pití.....tak něco co nahradí oboje....
Jo a po druhým porodu mám taky super zážitek v 20h..... Je sobota večer. MY máme pacienty spočítaný v pátek a jídlo pro ně taky od pátka...... Na jídlo nárok nemáte. Dostanete až snídani. A na dotaz jestli mi může manžel něco přinýst k jídlu, že mám hrozný hlad: " co by jste proboha jedla...sotva jste porodila! Snad to do rána vydržíte ne!"