U manžela v rodině se vyskytl Downův syndrom. V obou případech těhotenství jsem byla také na genetice. Dělali mi další krevní testy a také manželovi. Naštěstí manžela vyloučili jako přenašeče a moje krev vyšla už v pořádku. Na amnio jsme nešli. U druhého těhu mi vyšlo riziko DNT - tedy defekt neurální trubice 1 z 16, takže vysoké riziko. Po konzultacích s genetičkou jsme nakonec byli na magnetické rezonanci a skvělém genetickém ultrazvuku. A protože na magnetické rezonanci byly krásně vidět všechny obratle v pořádku, tak jsme také opět na amnio nešli. Nikdo mě ani nenutil ani v jednom případě. Moc děkuji za vše MUDr. Malíkové z Motola a MUDr. Frisové snad také ještě z Motola a Vlašimi. Obě děti jsou zdravé. A to doktor v Motole na původním genet. UTZ tvrdil: tam je určitě defekt, já ho nevidím, ale určitě tam je. Mimi totiž zrovna spalo a nekopalo....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.