| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Ten nešťastný triple test…

Bud si jista, ze i dobre informovaneho pacienta, zejm. tehotnou zenu, lze velice rychle dostat tam, kam je potreba. Staci se dobre oborit napr. A spousta dr. Ti vysvetli, jak jako laik tomu nemuzes rozumet, jak na Tebe nema cas, je to rutina ap. a nebavi se.
Ja to zazila jinde - casu jsem mela milion, resila jsem neco - az jsem se ho zeptala, jestli to fakt mysli vazne, ze chce delat invazivni vysetreni v oblasti, kde problem nepocituju a pak "takze muj problem s tim a tim vas nezajima?" (primo jeho obor), tak mi rekl: "NE". Tak co tam? Jeste mi stihl vysvetlit, ze je u me normalni, ze mam teplotu skoro 38 pul roku skoro v kuse a citim se nemocne... Tak jsem tam skoncila. Ale je spousta matek, ktere
nemaji kam jinam jit - prislusnost obvodu, nemoznost dojet, nemaji auto, maji dalsi male deti, je to o case, uz to zkusily, nevyslo to, nebo naopak v jinych vecech je ten dr treba dobry, domluvily se nejak, uz ho znaji, vedi jak s nim (ale tady se jim cuka) a jinde co? Narazi na jeste vetsiho debila treba? Krom toho prehlasovat se v tehotenstvi je docela problem (nechapu proc, ale je to tak). Nekdo nema moznost internetu, knihovna je daleko a takove knihy tam vubec nenajdes, nektere maminky nejsou tak obdarene IQ, nebo byly vychovany v naporoste duvere v lekare, nebo jim jini lekari jinde vzdy radili dobre nebo je dobre vylecili, nemaji duvod neverit a overovat, a nekdo na to z mnoha ruznych duvodu psychicky v dane dobe nema. Za to bych nikoho neodsuzovala

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.