Zkoušela jsem to asi od tří měsíců do plus mínus roku a půl. Ne že bych neudělala nic, ale svého standardu jsem nedosahovala ani náhodou, soustředění v háji. Jsem informatička a potřebuji se soustředit v delších než pětiminutových intervalech.
Velmi mě to diskvalifikovalo ze zákaznických konzultací - brečící dítě v pozadí zákazníci nedali. A to byli západoevropané. Kdyby si váš kolega při rozhovoru s vámi telefonoval s někým jiným nebo u toho psal mail ( je to v podstatě stejné jako rozhovor z koberce s chrastítkem) nadšení byste nebyli.
Kojení na poradě bych nedala, to je neomalené vůči ostatním a patří to do soukromí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.