Myslím si, že je pro dítě prospěšné, když je s ním matka do 3 let doma, nebo má jen půlúvazek, ale nepracuje celý den.
U starších dětí, není pro dítě moc prospěšné, když matka pracuje celý den, tak jak jsem to měla já.
A ani na západě od nás není to co jsem zažila moc obvyklé, to by nebyli moji kolegové muži, kteří měli doma většinou manželku v domácnosti.
Létala jsem východ - západ, takže mohu potvrdit, že na východě pracuje těch žen mnohem víc, než na západě.
V naší firmě v západní pobočce měli programy pro integraci žen do firmy, zřejmě feminisky z odborů to děsně "řešili".
V ČR ohledně integrace žen nic řešit nebylo třeba, protože ženy a muži pracují ve firmě rovným dílem, akorát v managementu převažují muži.
V naší východní pobočce jsme měli 80% žen, protože u nich ženy většinou pracují a muži koukají, jak vydělat peníze a moc se nenadřít (až výjimky). Tam jsou opravdové "superženy". Zvládají péči o rodinu, zaměstnání a mají doma chlapa, který chodí (v lepším případě) taky do práce, ale doma s ničím nepomůže.
Předchozí