Tak nevím, mým dětem je 14 a nepatřičnost oslovení maminko mi tedy zůstává stále Vadilo mi to tenkrát, když mi cizí lidi říkali maminko (ještě tak jsem to snesla u Dr nebo od opravdu blízkých lidí, ale i to s obtížemi) a dnes mi to vadí ještě víc - když bych nejradši někam zalezla a tvářila se že ti puboši nejsou moji. Maminka, matka, máma jsem jen pro ty dva své miláčky, pro nikoho jiného. To snad nemá s těhotenskými a poporodními hormony co dělat.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.