Vymenuvam, v com sa Waldorf lisi od Montessori. Tieto charakteristiky povazujem za velmi signifikantne, prave z tychto dovodov by som tam dieta nikdy nedala. Nebudem hovorit o celkovom systeme, ked ma odradzuje, ze moje dieta nebude chapane ako individualita a ked od neho budu chciet aby verilo na spatost prirody so skriatkami. Vadia mi meditacie malych deti. Toto su moje vyhrady, nepovazujem to za zjednodusovanie. S Montessori ma spolocne akurat to, ze to nie je klasicka skola a spolu patria do suflika "alternativne". Montessori je zalozena striktne na realite, dokonca tam nenajdes nic, co by aj zdaleka pripominalo rolove hry.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.